Mis on GoldPlasma ja mille jaoks seda kasutatakse? – Jalaravi Tarbed

Mis on GoldPlasma ja mille jaoks seda kasutatakse?

Pooled üle 40-aastased eesti inimesed põevad jalgade seenhaigust. Kuna alguses võivad muutused olla väikesed ning pigem kosmeetilist laadi, ei alustata raviga õigel ajal. Seetõttu seenhaigus vaid süveneb, muutub krooniliseks ning raskesti ravitavaks.

 CNC toodetud ColdPlasma  pakub turvalist meetodit naha ja küüneprobleemide hoolduseks. See hävitab 99,9% kahjulikest bakteritest, seentest ja viirustest-

Algselt on plasma-aparaate kasutatud meditsiinis infektsioonide ravis ja seda edukalt juba rohkem, kui 6 aastat. Nüüd on, aga see uuenduslik, suurepärane naha ja küüneravi võimalus ka meil spetsialistidel väljaspool haiglaravi.

Kuidas GoldPlasma töötab?

Plasma edastab väga kõrgetel sagedustel energiat, mida saab suunata nahale ilma sellega kokku puutumata. Kuna Plasma eritab energiat, mis on kõrgemal sagedusel kui laser, siis ei põhjusta see mingeid vigastusi nahal, veres ega naha teistes kihtides. Samuti on tema mõju kolm korda tugevam, kui laseril. Plasmat on kasutatud meditsiinis juba aastaid, kiirendamaks haavade paranemist ja vähendamaks herpese infektsiooni. Selle revolutsiooniline edu on tõestatud laboratoorsete uuringutega.

Stimuleerib mikrotsirkulatsiooni. Hävitab mikroobide kogumid (99,9%). Enneolematult tõhus põletike raviks, rikastab hapnikuga. Stimuleerib rakkude juurdekasvu ja rakkude migratsiooni. Kiirendab kollageeni sünteesi. Puhastab naha täielikult.

Uuringud kinnitavad, et ColdPLASMAL puuduvad kõrvalnähud.

Vastunäidustuseks on: südamestimulaator, rasedus ning samuti soovitatakse keemiaravi ajal protseduuri mitte teostada.

  • Herpes viirus, ekseemid, küüne- ja nahaseened, nahalõhed, soolatüükad, multiresistentsed bakterid (MRSE), kroonilised haavandid – Omab bakterite, seente, viiruste vastast toimet. Hoolduse käigus hävitatakse kõik kahjulikud bakterid mikrooragnisme ja rakke kahjustamata. Kiirendab rakkude jagunemist .
  • Plasma energia on elustava toimega ja kiirendab naha paranemist. Rikastab hapnikuga ning stimuleerib vere- ja lümfiringet nahas