Kortsudevastane, vananemisvastane ja nahavähki ennetav kreem - Foot Bu – Jalaravi Tarbed

Kortsudevastane, vananemisvastane ja nahavähki ennetav kreem - Foot Butter

Jalgade või - Foot Butter.

Sõna “või” tekitab teadmise, et see on rasvane?

Mangoseemne õli- mis see on ja mis on tema kasulikkus meie nahale?

On kortsudevastase, vananemisvastase toimega. Ennetab nahavähki!

Tugevdab immuunsust.

 

Mango seemneõli on sinu nahale hea sest:

Mango seemneõli sisaldab suurt kogust C- ja E-vitamiini. Ja see on väga kasulik meie naha tervisele. See aitab hoida meie nahka niisutatud ja sile.

Mango seemneõlis sisalduv C-vitamiin aitab vältida meie naharakkudele mis tahes kahjustusi. Aitab ennetada erinevaid nahahaigusi, samuti kortsude teket, tumedaid laike, akne, põletikulist ärritust jne.

Mango seemneõli on üks tervislikumaid õlisid, mis valmistatakse Magniferia indica nimelise vilja kivist. Õlil on õrn kollane varjund. Üldiselt muutub mangoseemneõli toatemperatuuril pooltahkeks.  See õli on väga hea meie nahale ja seda kasutatakse laialdaselt päikesehoolduspalsamites, beebikreemides, niisutavates toodetes ja juuksetoodetes. Mango puu on Ida-India Lõuna-Aasias kohalik.

Mango Seemneõli Ennetab Diabeedi (suhkruhaiguse) riski:

On tõestatud, et Mango seemneõlis sisalduv toimeaine aitab edendada insuliini tootmist meie kehas. See on väga kasulik glükoositaseme imendumise vähendamiseks vereringes. Seega diabeeti saab ennetada selle konkreetse Mango seemneõli kasutamisel, sest see reguleerib veresuhkru taset meie kehas. Kuna Mango seemneõli tarbimine ei tõsta glükoosisisaldust meie veres saavad ka need kellel on juba diabeet seda kasutada. Võivad lisada igapäevasele toidule regulaarselt ilma, et peaks kartma veresuhkru taseme tõusu pärast.

Mangorasv ja -kiud on nahale erakordselt hea toimega ning aitavad parandada naha välimust ja vähendada stressi nahal. Mango seemneõli sisaldavate toodete kasutamine igapäevaselt vähendab nahal põletikulisi protsesse, niisutab sügavalt nahka.

Mongo seemneõli sisaldab suurel hulgal antioksüdante:

On tõestatud, et Mongo seemneõli sisaldab suurel hulgal antioksüdante, mis on meie tervisele väga kasulikud. Antioksüdant aitab ennetada erinevat tüüpi vähki ja aitab vähendada vananemisefekti riski. Lisaks sellele antioksüdandile aitab see suurendada meie keha immuunsust.

Spetsalistid soovitavad Foot Butterit naha probleemide ennetamiseks/lahendamiseks!