Kliendi kogemus - Kreem tundlikele, stressis, pragunenud nahale ja kan – Jalaravi Tarbed

Kliendi kogemus - Kreem tundlikele, stressis, pragunenud nahale ja kannalõhede hooldamiseks.

Milline super tulemus!

Kliendi mure: "On sul niisugust kreemi mis mõjuks haava koorikute kiireks kdumiseks,saadan sulle pildi ka ,küünepoolses otsas on villi nahk..on sul mingit vahendit..kui on ,saada pildid ma telliks siis" 

 

Opist on möödas kaks kuud...

Klient tellis kreemi ja sai kasutama hakata detsembri esimestel päevadel.

Tulemus täna 15ndal detsembril on selline:

Pilt räägib ju enda eest 😁😁😁❤️❤️❤️

Miks see konkreetne kreem aitas?

1Sisaldab hobukastani ekstrakti, mis on hea vereringe parandamiseks, veresoonte läbilaskvuse suurendamiseks, verehüübimise ja trombiohu vähendamiseks. Samuti vähendab põletiku nahas ja sisaldab antioksüdante. 

2. Ei sisalda kahjulikke parabeene ja kunstvärvaineid. 

3. 10% urea ja punast päevakübara ekstrakti.

Punane päevakübar tugevdab organismi kaitsejõude, stimuleerib leukotsüütide ja interferooni teket. Interferoon on spetsiifiline valk, mis kaitseb rakke viiruste sissetungi eest ja omab põletikuvastast toimet.

Urea aga töötab kerge koorija ja naha niiskuse taseme taastajana. Selleks, et ta ka sügeluse ja kiheluse ära võtaks, peab UREA sisaldus olema vähemalt 10% kreemis.

Pildil on super hästi näha kuidas need toimeained töötavad. UREA 10% niisutas ja võttis sügeluse ära, päevakübara ekstrakt hoidis ära/ennetas uusi infektsiooni tekke võimalusi ja hobukastani ekstrakt ravis haava ja villid terveks.

 

Toode on siin

Terved jalad - Terve keha! 

Mul on tohutult heameel, et sain aidata!❤️😍👌