Psoriaas - Milline haigus see on? – Jalaravi Tarbed

Psoriaas - Milline haigus see on?

Psoriaas on haigus mis on samakaval kui rebane!

See haigus kahjustab nahka, küüsi ja isegi liigeseid võib kahjustada. Psoriaasi uuringud on leidnud, et see haigus on immuunpõletikuline haigus - organismi immuunsüsteem ründab oma rakke. Psoriaas on kroonilise kuluga põletikuline autoimmuunhaigus. Liigesepsoriaas on progresseeruv liigeste põletikuline haigus, mida esineb vähem kui naha psoriaasi.

Psoriaas küünarnukilPildi omanik on R.Suhonen

Erinevaid psoriaasi variante:

Tuharate vahelPildi omanik on R.Suhonen

Tuharate vahel. Psoriaasilaik (psoriasis inversa), mis paikneb tuharaosas kus ketendus peaaegu puudub. Sarnased laigud võivad tekkida näiteks nabasse ja kaenlaalustesse.


Kas seda saab ravida?

Psoriaas on krooniline nahahaigus, mida pole võimalik lõplikult välja ravida. Küll on võimalik saavutada raviga pikki lööbevabasid perioode. Parimaks ravitulemuseks arvestab raviarst nii haiguse raskusastet, aga ka patsiendi iseärasusi. 

Kuidas saame meie teid aidata?

Koostöös Jalaravi kabinetiga saame pakkuda GoldPlasma teraapiat. See puhastab nahka ja rikastab hapnikuga. 

Tavaliselt on ikkagi nahk kuivem kui teistel inimestel. Veeprotseduurid ja vannid mõjuvad sellele haigusele hästi, kuid pealie igat vannis käimist tuleb alati kreemitada.

Milline kreem sobiks? 

Sind aitab kreem mis sisaldab:

Vähemalt 10% Ureat, põletikuvastaseid ja antibakteriaalseid aineid. Kõige parem oleks kui võimalikult keemia ja säilitusaine vabad oleksid need kreemid mida kasutada psoriaasi puhul.

Meie soovitame Mousse vahtkreemi! Vaata siia

Kui tekkisid küsimused võid kirjutada meile sale@jalaravikabinet.ee
Jalaravi spetsialist vastab Sulle esimesel võimalusel.
Palju päikest Sinu päeva soovides, 
Monika