SAICARA MOUSSE on kuivale päevitunud nahale kehakreem. Kuiva naha, päe – Jalaravi Tarbed

SAICARA MOUSSE on kuivale päevitunud nahale kehakreem. Kuiva naha, päevituse järgseks, ekseemi või psoriaasi hooldamiseks. Miks see sulle kasulik on?

Päike hakkab paistma ja nahk päevitub!

Talvest on nahk stressis, mida saab teha, et ülemikek suvele oleks mugavam ja tervislikum?

Soovitame kasutada vahtkreemi kogu kehale. Vaata siia

Vahtkreem kogu kehale, mis sialdab 10% nahasõbraliku uread, aprikoosituumaõli, granaatõuna puuviljaekstrakt ja porgandiseemneõli.

Miks see on kasulik sulle?

💁Hoiab naha elastsena, põletulikust eemal, annab nahale jume, kaitseb seennakkuste eest, aitab edendada kollageeni tootmist, soodustab vee peetust nahas. 

    1. Porgandiseemne eeterlik õli on näidanud antibakteriaalseid, seenevastaseid, põletikuvastaseid ja antioksüdantseid omadusiMida sellel ei ole, on porgandite vitamiinid ja toitained.  Antioksüdant - UuringTrusted Source, mis viidi läbi rottidel, viitab sellele, et porgandiseemneõli võib olla tõhus antioksüdant. Samas uuringus leiti, et porgandiseemneõli võib olla kasulik ka maksakahjustuse vastu. Seenevastane - Uuringud näitavad, et porgandiseemneõli teine keemiline ühend karotool vähendab taimede kasvu mõjutavate seente aktiivsust. Teine uuringTrusted Source näitab, et porgandiseemneõlil on teatav efektiivsus selliste pärmide vastu nagu Candida albicans ja Aspergillus. Antibakteriaalne - Hiljutine uuringTrusted Source leidis, et porgandiseemneõli on efektiivne mitmete bakteritüvede vastu võitlemisel. Nende hulka kuuluvad Listeria monocytogenes, mis põhjustab listerioosi infektsioone, ja Staphylococcus aureus, mis tekitavad põletikke nahal. Selle tõhusus E-coli ja Salmonella suhtes oli väiksem.
    2. Granaatõuna ekstraktis leiduvad antioksüdandid koos fütotoitainete, mineraalide, rasvhapete ja vitamiinidega toimivad sünergias, et nahka pleegitada ja edendada kollageeni tootmist. Kollageen on peamine nahas ja sidekudedes leiduv struktuurne valk ning see on absoluutne eluliselt tähtis rikkaliku, noorusliku välimuse jaoks.
    3. Aprikoosituumaõli. Aprikoos on eriti rikas oleiin- ja linoolhapete poolest. See on väga tervislik, kuna sisaldab märkimisväärses koguses E-vitamiini. On ideaalne kõigile nahatüüpidele. Imendub kiiresti, pehmendab nahka, eemaldab mustust ja annab loomuliku sära. 
    4. Urea ehk karbamiid on niisutav aine, mis soodustab vee peetust nahas. Alates 10% Urea sisaldusest kreemis, tekib naha sarvkihi avamise toime kreemil

 

Kokkuvõtteks vahtkreem on:
👉Väärtuslik, rikkalik ja toitev väsinud, kuivale nahale!
👉Tagab naha niiskuse, läike ja elastsuse.
👉Granaatõuna antioksüdandid kaitsevad nahka stressi eest.
👉Antibakteriaalne, seenevastane, põletikuvastane ja antioksüdantsete omadustega kreem.
👉Sobib eriti hästi pärast päevitamist
👉Kehale ja jalgadele

Leiad selle toode siit