Küüned ja traumad. – Jalaravi Tarbed

Küüned ja traumad.

Küünte traumad võivad tekkida mitmel põhjusel, näiteks jalgade vigastuste, näiteks murru või luumurru, tõttu või küünte liigse hõõrdumise tõttu. Küünte traumade sümptomid võivad sõltuda traumast ja võivad hõlmata valu, turseid, veritsust ja küüne või küünealuse deformatsiooni. Küünte traumade ravi sõltub traumast ja võib hõlmata küüne parandamist, valuvaigistite kasutamist ja kindlasti ka puhkust andes küüntele.

Kui teil on küünte traumad, on tähtis pöörduda Podoloogi või suurtemate vigastustega arsti poole, et saada professionaalset abi.

Arst teeb vajadusel röntgen pildi, et veenduda, et teie luud on terved ja määrata sobiv ravi.

Kuid kui teil on kergemad  või vanemad küünte traumad olnud, näiteks surve või löögi  tagajärjel küüs vigastatud, saab abi Podoloogilt - Jalaravi spetsialistilt. Regulaarne küüntehooldus ( aja saad broneerida siit ) ja kodus soovitatav kasutada küüneõli ( leiad siit)

või muid niisutavaid kreeme nagu näiteks Foot Soft , et parandada küüneid ja säilitada nende niiskust. Tähtis on järgida Podoloogi juhiseid ja vältida liigset koormust jalgadele, et vältida täiendavaid vigastusi.

Regulaarselt külastades Jalaravi kabinetti saavutad tulemused kiiresti.

Pildil on noor inimene kes külastas iga 4 nädala järelt Jalaravi kabinetti. Kasutas Küünte hooldus teenust ja koduseks raviks küünte õli.