Inimese Keha on imeline Masin, mis suudab ennast ise terveks teha! – Jalaravi Tarbed

Inimese Keha on imeline Masin, mis suudab ennast ise terveks teha!

Keha on tõesti imeline masin ja sellel on palju mehhanisme, mis aitavad kehal ennast ise terveks teha. Kehas on näiteks immuunsüsteem, mis aitab kehal kaitsta erinevate haiguste ja infektsioonide eest. Immuunsüsteem töötab, tuvastades ja hävitades võõraste osakeste, näiteks bakterite ja viiruste, mis võivad kehale kahjustada.

Me saame ise palju ära teha. Näiteks valides õiget toitu meie kehale ja tarbides toidulisandeid mis toetavad meie keha normaalselt funktsioneerimiseks. Vaata siia

 

Kehas on ka palju mehhanisme, mis aitavad parandada vigastusi ja haavu. Näiteks vereringesüsteem aitab transportida haavadele ja vigastustele vajalikke toitaineid, nagu näiteks rauda ja valke, mis aitavad parandada haavu. Naha all asuvad rakud, näiteks fibroblastid, toodavad kollageeni, mis on valk, mis aitab parandada haavu ja tugevdada naha ja kudede struktuuri.

Küüntele ja nahale leiad tooted siit

Lisaks sellele on kehas palju teisi mehhanisme, mis aitavad säilitada tervist ja heaolu, näiteks hormoonid, mis reguleerivad keha protsesse, ja ensüümid, mis aitavad lagundada toitu ja muuta see keha jaoks kasutatavaks. Kõik need mehhanismid töötavad koos, et hoida keha tervislikus seisundis ja võimelisena ennast ise terveks tegema.

Meil on füüsiline vajadus tarbida erinevaid toidulisandeid, sest neil inimestel, kes ei saa piisavalt toitaineid tavalisest toidust või kellel on teatud terviseprobleemid, mis vajavad täiendavat toitumist. Näiteks võivad vanemad inimesed, veganid ja vegetaarid, kellel on mõningaid toiduaineid piiratud dieedis, vajada täiendavaid toitaineid, nagu näiteks valke, rauda või vitamiine. Samuti võivad mõned terviseprobleemid, näiteks aneemia või osteoporoos, vajada täiendavat toitumist, et säilitada hea tervis.

Toidulisandid ei asenda täisväärtuslikku toitu ega tervislikku toitumist, kuid need võivad olla abiks neil inimestel, kes vajavad täiendavat toitumist või kellel on teatud terviseprobleemid. Enne toidulisandite tarbimist tuleks alati nõu pidada oma arsti või toitumisspetsialistiga, et veenduda, et need on teie jaoks sobivad ja et te saate piisavalt toitaineid tavalisest toidust.