Tallatoed on abivahend valudeta liikumisele. – Jalaravi Tarbed

Tallatoed on abivahend valudeta liikumisele.

Kas teadsid, et inimese keha on ise ennast tervendav mehhanism?

Tervendamine toimub rakutasandil. Kui me aitame ise kaasa siis keha uueneb ja terveneb. Anname kehale võimaluse ennast tervendada.

Seetõttu ei tasu ka igasuguse väikese valu või sümptomi korral kohe keha töösse sekkuda ravimitega – tasub pigem uurida, mis tekitas kehas reaktsiooni ja kas keha saab ise selle läbitöötamisega hakkama või mitte.

Liikumine on oluline osa keha tervendamise mehhanismis. Kuid tihti kurdavad inimesed valu labajalas, puusas, põlves, sääres, alaseljas jne.  Ning liikumine lükatakse edasi, sest on ju valus.

"Ah ma ei lähe väljas vihma sajab ja üleüldse libe on ning kukkuda võib. Ja mu jalad niigi valutavad ning õhtul ei anna selg asu. Tuikab ja pole võimalik püsti seista ega pikali olla. " Tuttavad mõtted?

Tegelikult ei ole vaja endale vabandusi leida - miks ei ole täna liikumiseks mugav päev ! Valudeta jalutuskäigule annab võimaluse meie tallatoed!

Evolution sarja tallatoed toetava keha jalakaarest, et leevendada eaga kaasnevaid muutuseid jalgades. Ehk siis keha ei kulu nii kiiresti. - vaata siia 

 Tallatoed Soft luxus, Exlusive  ja Thermo Tec on kannavalude leevendajaks ja liigeste põletikust tekkivate valude leevendajaks. Kukekannus ei tee mõne aja pärast enam valu. Thermo Tec soojendab külmetavaid jalgu. Vaata siia

 

Suvel lahtisetesse jalatsitesse saab paigaldada ka ainult abivahendi, et näiteks varbaliigesed töötaksid ehk avaneks ristvõlv liikumisel. Selleks on tõelistelt lihtne paigaldada meestel/naistel plätudesse või kontsakingadesse Komfort Footbed. Komfort on nähtamatu abiline. Vaata siia

Tallatugedega on elu palju lõbusam. Soovin Sulle päikeselisi päevi jalutuskäiguteks ja valudest vaba päeva igaks päevaks!

Aitäh! 

Monika