Suurevarba küüned on nurkadest lahti? – Jalaravi Tarbed

Suurevarba küüned on nurkadest lahti?

Geneetiline kingitus - teine varvas on sama pikk või pikem kui esimene "suur" varvas.

Selline varvaste asetus tekitab erinevaid deformatsioone, kui ei kanna abivahendeid juba noorena.

Kui suur varvas on lühem järgmisest varbast siis see tähendab, et terve keha seisab teise kolmanda ja neljanda varba peal. Tasakaalu reguleerija peaks siiski olema "suur"varvas.

See omakorda, aga tekitab varvaste liigestes tugevat survet ja moondumist ajaga.

Küüne probleem tekib kui teine varvas surub täpselt küüneservale kõndides. Varbad on liiga koos ja surve tagajärjel tuleb suurel varbal küüs lahti. Eriti kui sellisel puhul lõigatakse küüs nelja nurgeliseks. Nurgad tekitavad konnasilmad naabervarbale ja suurele varbale küüne padjast lahti. Seejärel kohvi, tee või mõne muu toitaine tõttu vahetab küüs ajaga värvi kollaseks ja inimesel tekib arvamine, et on saanud seennakkuse. Kuid nii see alati ei ole. Küünelt saab surve eemaldada kui kasutada tallatugesid, et ristvõlv avaneks ja varbaeraldajaid, et jalalabas tekiks stabiilsus tasakaalus.

Liigeste deformatsioonid ja moondumised tekivad sellest, et varbad ei tee tööd oma tööülesannete kohaselt. Teine kolmas ja neljas varvas on suure surve tagajärjel pinges ja liigesed ei liigu nii, et neile vedelikud vahele läheks. Liiges peab liikuma! Liigese liikumatus tekitab reumaatilist põletikku ja seetõttu tekivadki haamervarbad.

Jällegi, et liigesed liiguks peaks kasutama tallatugesid ja varbaeraldajaid.

Nii saavutame kvaliteetsema ja pikema mugavama liikumise. Saame iseseisvalt käija poes ja reisil. 😁❤️ Füüsiline keha ja vaimne tervis on pikemalt terved!

Terved jalad - Terve keha!

Vaata siia