Miks vajame tallatuge? – Jalaravi Tarbed

Miks vajame tallatuge?

👉Sinu jalalaba koosneb 26 luust. Labajalal on pikivõlv suunaga varvastest kannani ja ristvõlv suunaga siseküljelt välisküljele. Liikudes jalavõlvid tõusevad ja langevad, tekitades korduvat jalalaba eesmise osa koormust.

Normaalselt liikuva  jala puhul liigub tald välimiselt küljelt päkale. Astudes suure varba tõukamisel  langeb suurem osa koormusest suurele varbale ja teisele pöialuule. Kui Sa seisad langeb 2/6 keha massist esimesele ja 1/6 keha massist teisele pöialuule. 

👉Enamusel meil, aga ei tööta jalalaba nii nagu anatoomia õpikus kirjas on.

Tallatugi ei pea olema alati individuaalselt sulle valmistatud. Tavaliselt vajavad spetsiaalseid tallatugesid vaid need, kelle jalgades/jalas on tekkinud füüsiline vigastus või selle tagajärg, mis tekitab ebamugavust. Näiteks peale autoavariid tehtud puusaoperatsiooni - on üks jalg lühem kui teine.

Käimise ajal jalalabale osaks saava surve vale jaotumine võib põhjustada valusid ka teistes kehapiirkondades. Siis võib tallatugede kandmine aidata leevendada ka selliseid terviseprobleeme nagu selja-, jala-, põlve-, kaela- ja peavalud. Samuti kannavalud, hõõrdumised mis tekkivad jalalaba higistamisest või konnasilmad ja nahapaksendid. 

 
🥳🦵Standard tallatoed aitavad Sind tunda ennast mugavalt isegi peale pikka tööpäeva.
 
👉Tallatoed aitavad sind:
 
👉teed igapäevaselt istudes tööd
👉kannad kõrge kontsaga kingi või ülikonna kinga igapäevaselt
👉kui teed väga liikuvat tööd või seisad püsti pikad päevad
👉füüsilist koormust nõudvat tööd ja kannad erilisi tööks vajalikke jalatseid
 
 
🦶Evolution sarja tallatugi toetab jalgu Sinu lemmik jalanõudes. Padjad kanna all hoiavad jalgu põrutuste eest, mis tekivad kivipõrandatel või asfaldil kõndides. Tallatoed jagavad su keha raskuse võrdselt ning see hoiab ära põlve, jalgade ja selja valud. Ennetad paksendite tekkimist, kehakaalu muutumisel küünevalli põletikku või küünte sissekasvamist.
🥳Alati ei ole vaja osta uusi jalanõusid, piisab ühest väikeset abivahendist - tallatoest.
🦶Soft Luxus tallatugi imab niiskust ja vähendab jalatsites lõhna. Toetab nii piki kui ka ristivõlvi ja pehmendab lööke kanna piirkonnas. Kaal jaotub ühtlasemalt, vähendades nii jalgade kokkusurumist.

🦶Exlusive tallatugi aga hoiab ära kannavalud - Aitab Sind kui Sul on hommikul ärgates jalad on kanged ja kannale astudes väga valus.

Eriline "kukekannusele" kohandatud lööki neelav sisetald koos ristvõlvi toega.

Hoiab surve eemale kanna valu kohast.

Terved jala - Tervem elu!