Mida sisaldavad meie kreemid? Kuidas need on kasulikud? – Jalaravi Tarbed

Mida sisaldavad meie kreemid? Kuidas need on kasulikud?

Foot Balm kreem sisaldab : Sheavõi, aloe vera, allantoiini, B5-provitamiini ja E-vitamiine.
Kuidas selle kreemi kasutamine meid siis aitab?

Allantoiin on vermerohu ekstraktist saadud ühend. 

See aitab ravida haavu, põletusi (ka päikesepõletust) ja tuuleville. 

Vermerohtu kui ravimtaime on kasvatatud juba alates 400 aastat enne Kristust. Seda kasutatakse erinevate nahahaiguste raviks.

Allantoiin on põletikuvastase toimega, leevendab nahaärritusi, niisutab, silendab ja taastab nahka. 

On ka sügav niisutaja ja seetõttu aitab kaasa naharakkude uuenemisele, muutes selle pehmeks ja soodustades naha paranemist.

Ehk siis:  Allatoniini sisaldav kreem aitab meil ravida väiksemaid haavu ja põletusi kui need juba olemas on.

Aloe Vera on inimeste seas nimetatud  imerohuks, looduslikuks ravivahendiks ja elutaimeks. Seda on kasutatud ca 4000 aastat. 

Kõigepealt sai Aloe Vera tuntuks kui naha kiire tervendaja. Aaloele omistatakse kollageeni taastavaid, põletusi ravivaid ning kortsude teket ärahoidvaid omadusi. 

Tänu oma toitvatele ja antioksüdeerivatele omadustele kaitseb Aloe eelkõige epiteelkudesid ning kui need on kahjustatud, siis soodustab nende paranemist.

Aaloel on looduslik põletikuvastane ja antibakteriaalne mõju koos toitainetega mis soodustab rakkude kasvu ja see ongi peamine ravitoime.

Ehk siis Aloe Vera taastab meie kollageeni, mis omakorda vähendab kortsude teket. Naistel eaga kaasnev loomulik nähtus, mida saame selle kreemi abil edasi lükata. 

Sheavõi leevendab nahaärritusi, omab põletikuvastast toimet ja sobib seetõttu hästi päikesepõletuse korral. Samas on päikesepõletust võimalik sheavõiga hoopiski ennetada.

Sheavõi SPF on kolm, mistõttu toimib see kui kergemat sorti päikesekreem. Lisaks sisaldab sheavõi D- ja E-vitamiini, mis on otsekui salarelv kortsude ja vananemisilmingute vastu.

Ehk siis: Sheavõi on päikesepõletuse ennetamiseks oluline aine kreemis. Jällegi hoiame ära põletikulist ja kortsus naha teket. Jalgade naha korrashoius olulise tähtsusega aine!!!