Jalad külmetavad nii suvel kui talvel? Lambavilla oled proovinud? – Jalaravi Tarbed

Jalad külmetavad nii suvel kui talvel? Lambavilla oled proovinud?

Vill on ainuke materjal maailmas, mis kasvab naturaalselt imetajatel, et reguleerida kehatemperatuuri kõigis ilmastikuoludes ning kliimades. Ei ole vahet kas elad põhjamaal või lõunamaal. Lambavill, kaameli vill või mõne muu imetaja vill.

Millest tuleneb villa kasulikkus meile?

  1. On hingav
  2. Pakub kiiret soojust kehale.
  3. Reguleerib end vastavalt kehatemperatuurile
  4. Hoiab keha soojas talvel ja jahedas suvel.
  5. Imeb niiskust

 

Täpsemalt seletatuna eemaldub tänu villakiududele külma ilma korral niiskus nahapinnalt, hoides samal ajal oma isoleeriva omadusega kiudude vahel kuiva ja sooja õhku.

Sooja temperatuuri puhul tõmbab villa hingav omadus õhku kiudude vahele, mis eemaldab üleliigse kuumuse ja niiskuse kehalt, aidates kandjal mitte tunda palavust.

Villal on väga hea omadus hoida keha soojemana kuigi see on märg.

Materjalina on vill praktiline, sest seda on lihtne puhastada!

Mustus asub reeglina kiudude pinnal, mistõttu vajab see vähe pesemist. Vill kuivab kiiresti ja on mitte põlev materjal. Vill on naturaalne allergiavastane materjal, kuna ei kogu staatilist elektrit, mis meelitab ligi tolmu ja mustust. Seetõttu on tegemist tervisele väga sõbraliku materjaliga.

Kokkuvõtteks: 

Kasutades jalatsites lambavilla sisetaldasid - hoiame ära haudumise, külmetamise  ja võimaluse põletikuliseks protsessiks jalgades.

Kasutagem neid nii suvel kui talvel. Oleme vähem allergilised ja meie liigesed valutavad vähem.

 https://www.jalaravitarbed.ee/collections/tallatoed/products/lambavillaga-soendavad-sisetallad-talveks-saabastesse-voi-kummikutesse